12. og 13. mars er det duket for årets faglige høydepunkt for min del. Da avvikles Psykologidagene 2015 i Trondheim – et studentdrevet engasjement som i løpet av kort tid har vokst til et arrangement jeg spår vil sette spor. Jeg holdt et foredrag der i 2013 og var allerede da imponert.

Årets program ser usedvanlig sterkt ut. Kjente navn som Per Fuggeli, Finn Skårderud, Esben Esther Pirelli Benestad og Inga Marte Torkildsen står på talerlisten. I tillegg kommer en (liten) haug med folk som er godt kjent innenfor psykologifaget. Jeg gleder meg veldig til å se Ole Jacob Madsen, Silje Reme og Heidi Tessand.

PSYKOLOGLUNSJ LIVE

På programmet står også Psykologlunsj. Etter to år med lunsjing på gutterommet er det duket for vårt første live show. Det skjer fredag den 13. mars kl 18.00 på utestedet Familien. Vi kommer til å kjøre en uhøytidelig psykologiquiz med det formål å presentere så mange fun facts som mulig. Quizen vil ikke kreve forkunnskaper og er egnet for alle.

Du må ha billett for å komme inn og det er begrenset med plasser. Antakeligvis bør du ikke vente altfor lenge før du bestiller. Mer om arrangementet her.

Vinn gratisbilletter!

Det er for øvrig mulig å vinne gratisbilletter. Send oss spørsmål som vi kan bruke i quizen! Skriv spørsmålet inn i Twitter under. Bruk #PD15 OG @Psykologlunsj, så får vi det med oss. Vi liker morsomme spørsmål med morsomme svar, men litt substans bør de ha.


GRATIS FOREDRAG

Ja, også skal jeg holde foredrag kl 13 lørdag 14. mars på Trondheim folkebibliotek. Det er gratis og åpent for alle. Sjekk Facebook-siden til arrangementet for mer informasjon.

Jeg grugleder meg stort og håper å se mange kjente og nye ansikter på begge arrangementene. Kom gjerne bort om du føler for å slå av en prat.