I dag (4. mars) er det klart for en ny sesong av “Typisk deg” med Petter Schjerven! Det er blir en høytidsdag for meg. De siste to årene har jeg nemlig jobbet med denne serien. Produksjonsselskapet Teddy TV, som tidligere har laget “Siffer” og “Folkeopplysningen”, står bak serien og min rolle i produksjonen har vært å foreslå tema og kvalitetssikre formidlingen av dem. Og det hender at jeg dukker opp foran kamera også.

Det er et program smekkfullt av psykologiske fun facts, gode historier og eksperiment. Nytt av denne sesongen er en fast spalte som går under navnet “Psykokammeret”, hvor kjendiser får kjørt seg litt. Legg til formidlingskongen Petter Schjerven som programleder, så vet du at dette er et program du bør få med deg.

“Typisk deg” begynner i dag kl 21.30 på TVNorge – rett etter “Kongsvik videregående”. Første program skal handle om humor og du får blant annet høre hvordan det gikk da britiske forskere jaktet på verdens morsomste vits – en sann historie som involverer 350.000 mennesker fra 70 land. Knut Arild Hareide er for øvrig førstemann ut i psykokammeret.

Teaseren for denne sesongen av “Typisk deg” finner du her og under kan du se et klipp fra forrige sesong.

GUIDE TIL TILTREKNING – Hvordan får du noen til å like deg?