Femte episode av podcasten min, Psykobabbel, handler om vanskelighetene med avgjøre om noen snakker sant eller ikke.

SNAKKER “PEDER” SANT?

Jeg møtte “Peder” bare to ganger, men jeg husker ham godt. Han var i femtiårene da han ruslet inn på kontoret mitt og hadde ikke tatt spesielt godt vare på seg selv. Klærne var neppe blitt skiftet de siste ukene, og tannpuss stod tilsynelatende ikke på listen over daglige gjøremål. En lege ved et annet sykehus hadde satt diagnosen paranoid schizofreni, og denne var ikke blitt endret av legene Peder fikk som behandlere senere. Jeg spurte om han var enig i diagnosen.

“Ikke faen!” sa han og var tydelig irritert.

Les resten av innlegget på Psykologisk.no – Nordens største nettsted for psykologistoff

ABONNER PÅ PSYKOBABBEL

Abonner på Psykobabbel i iTunes, søk etter podcasten i din foretrukne podcastapp eller legg til denne RSS-feeden: https://janolehesselberg.no/feed/podcast